Dobrý den, mám prosbu - daří se vám péct a vařit z nové Jizerky? Právě jsem vyhodila hrnkové knedlíky, v minulém týdnu dvě tvarohové bábovky. Dosud se dařilo, BLP dietu vaříme už přes rok, najednou je někde chyba. Knedlíky, když se vařily, byly krásné a nadýchané, pak se zdrcly, zplácly a těsto nebylo hotové - totéž bábovka. Díky za všechny připomínky a rady
Vloženo 05.02.12 11:58
Také se nedařilo a chuť byla jinačí:-(peču ted s Procelie univerzal z lékárny(mají i chleb směs a tmavou cl.směs a perník)1kg kolem 60,-Kč ted jsem dopekla koláč s jahodami a jen se po něm zaprášilo...
Vloženo 05.02.12 12:33
S jizerkou také nejsem spokojená jak s chutí, barvouani prac s ní , myslím, že to není naší chybou ale jejím blbým složením.
Vloženo 05.02.12 13:47
Já jizerku používám, ale míchám ji s Michalíkem II 2:1.Buchty a koláče jsou pak v pohodě.
Vloženo 05.02.12 13:53
Je to Jizerkou,peču stejný chléb synovi už tři roky a najednou má výšku téměř poloviční a střed se propadá.Nejprve jsem dávala vinu droždí,ale ať použiji jakékoliv výsledek je stejný. Tohle se jim fakt nepovedlo.
Vloženo 05.02.12 15:10
Dobrý den, z bezlepkovou dietou teprve začínáme. Můžete mi někdo napsat nějaké recepty na chleby do pekárny? Ale vyzkoušené. Zatím pečeme jen ze směsí. Jsou ok. Ale chtěly bychom zkusit vlastní chléb. Díky
Vloženo 08.02.12 09:23
Zdenko, koukněte na www.ivako.cz, na těchto stránkách je spousta receptů. Já je používám stále. Když sme před rokem a půl začínali s dietou, tak jsem psala i maily pani Ivě a vždy ochotně poradila. Držím palce.
Vloženo 09.02.12 09:20
Má tedy cenu kupovat tuto mouku, pokud se receptura jejího složení pozměnila natolik, že se pečení nedaří? Doděláváme svoji zásobu Jizerky, ale podle vaší korespondence se mi nechce kupovat něco, co je .... V obchodech Albert se vytratila bezlepková směs od Jizerských pekáren. Tázali jsme se na vedení řetězce Albert, zda je možné si jej do prodejny objednat. Bohužel pro nezájem o tuto směs ji nebudou u nás prodávat a ani objednávat. Je to divné, neboť byla často vyprodaná.
Vloženo 14.02.12 13:05
Jestli se můžu zeptat Lucie K - kolik jste dala na těch 200 a mouky kvasnic ?
Vloženo 12.04.12 10:35
Sylvo, dala jsem zhruba polovinu kostky čerstvého droždí.
Vloženo 12.04.12 22:01
Dobrý den, také doma válčíme s novým složením Jizerky - nedaří se, chleby (bílý a vícezrnný)nám padají. Prosím Zdenku 77, zda by mi na mejlík poslala recepty na chleba a buchty.Děkuji P
Vloženo 12.04.12 22:13
Zdravím všechny, mám takový dotaz. Nějak se mi zdá, že pokud v receptu není mléko, Jizerka se chová normálně - těsto neklesá, je nadýchané. Nemáte podobnou zkušenost? díky
Vloženo 22.04.12 08:32