Dobrý den všichni, v sobotu jsem byla na ochutnávce nového zboží z Itálie, mají pizzu torteliny, lasaně, tiramisu atd. Všechno mi chuťově přišlo jako normální tak mohu jen doporučit. Prý se to budou snažit nabízet prodejcům, kde nakupujeme bezlepku. Zatím se to dá objednat jenom přes net.
Vloženo 15.02.09 23:26
Ale na stránkách píšou že zboží je mražené a dovezou ho jen po Praze:-(takže moraváci mají opět smůlu...
Vloženo 16.02.09 12:20
Ahoj Aleno, jak se dá toto zboží objednat přes net a kde bude k mání v Praze? Díky Soňa
Vloženo 16.02.09 12:54
Ahoj Soňo prý od 1.3.budou mít spuštěný internetový obchod a také prý to budou nabízet do obchodů se zdravou výživou. Já jsem to ukazovala u nás ve zdravé výživě a prý to hned objednají. Jinak jejich stránky jsou
http://www.bezlepkovysvet.cz a budou fungovat od března.
Verčo to zboží je mrazené všechno a je to hotové, stačí jen ohřát ve vodě nebo ty dezerty rozmrazit.
Vloženo 16.02.09 13:07
Škoda, že sem na stránky někdo neumístil jejich pozvánku dříve :-( nebo jsem si toho nevšimla?
Vloženo 16.02.09 14:55
Škoda, že sem na stránky někdo neumístil jejich pozvánku dříve :-( nebo jsem si toho nevšimla?
Vloženo 16.02.09 14:55
tu pozvánku dostali členové sdružení celiaků České Republiky.
Vloženo 16.02.09 15:44
Vůbec mi přijde, že je Morava v tomto směru zaostalá. Když se podívám, co mají v Čechách a co my tady....
Vloženo 17.02.09 07:20
Pro Verču:O Pusince viz můj příspěvek v tomto okruhu ze dne 3.2.
Zdraví "franta".
Vloženo 24.02.09 12:34
Díky Franto už jsem to našla:-)
Vloženo 25.02.09 10:03
Vážení, objevili jsme tuto diskuzi a radi bychom zareagovali na pár dotazů, které se zde objevily. Spustili jsme prodej a jak již bylo řečeno, zboží se v současné době dá objednat pouze přes naše webové stránky - vhledem k tomu, že produkty jsou hluboce zmražené. Mimopražští zákazníci se mohou samozřejmě také zaregistrovat, zboží bude doručeno po dohodě. ad dotaz paní Renka: na Slovensko v současné době zboží nedodáváme, ale rádi bychom do konce roku spustili prodej i tam. Pokud se zaregistrujete, budeme Vás informovat o vývoji na Slovesnkém trhu. S pozdravem, Ali Yaghmour
Vloženo 28.03.09 19:13
dobrý den,u nás v brně je bezlepková pizzerie na www.pizzauhonzy.cz,pravidelně využíváme a je vynikající,hanna
Vloženo 30.05.10 15:45