Dobry den, muzete mi prosim doporucit nejaky internetovy obchod s dobrymi cenami? dekuji predem
Vloženo 29.12.09 16:12
dobrý obchod na výživové doplňky vhodné pro přibírání je www.herbalka.nabizi.cz Mají sortiment Herbalife,ceny dobré a zkušenosti s výrobky vynikající.Poslali hned na dobírku.
Vloženo 30.12.09 23:23
Ahoj Ivi já nakupuju na www.bezgluten.cz mají hodně široký sortiment a za dobré ceny.
Vloženo 04.01.10 18:07
Já nechci kritizovat firmu www.bezgluten.cz. Přesto si myslím, že jsme češi, tak proč nakupovat polské výrobky. Já dávám přednost českým internetovým obchodům. Výborné zkušenosti mám s www.zdravystyl.cz.
Vloženo 06.01.10 10:23
Kdyby české firmy vyráběly totéž jako Bezgluten, nebylo by co řešit.
Vloženo 06.01.10 11:04
Taky nakupuji výrobky Bezgluten... i když, jednou jsem nakoupila různé výrobky od nich a po polovině z nich jsem se mohla utlouct a polovinu jsem vyhodila, protože se to opravdu (pro mne) nedalo jíst. Ale každému chutná něco jiného a naštěstí už máme celkem z čeho vybírat.
Vloženo 06.01.10 17:54
Skuste www bezlepkovadieta.cz, mají velký sortiment a solidní ceny.
Vloženo 08.01.10 09:29
Prodávám výrobky Herbalife za nákupní cenu,pokud máte zájem více na Lucie.Crhonkova@seznam.cz
Vloženo 04.05.10 19:22
Díky Jitko za výborný typ. Nabídka na http://www.diskontlekarna.cz je fakt široká a ceny úplně bezkonkurenčně nejnižší. Schar je moje neoblíbenější značka, tak jsem si před chvílí objednal za 2600 Kč, tím pádem mám v pohodě i poštovné zdarma. Všimnul jsem si, že i různé vitamíny a potravinové doplňky tam mají dost levné.
Vloženo 11.02.11 07:33
V našem internetovém obchodu www.fair-bio-caje.cz nabízíme různé druhy kvalitních čajů, kávy a čkolády anglické značky Clipper za ceny nižší než v jiných eshopech. Naleznete zde prověřené produkty s certifikací Fairtrade a se standardy Bio kvality. Ke každé objednávce jako poděkování je malý dárek.
Vloženo 21.04.11 13:05
Pro #16 Mia - SPAM Strcte si ty vase brecky do riti.A jestli to opravdu myslite na tomto foru vazne s tim SPAMovanim jakychsi pochybnych produktu,tak mi nezbyva nez se obratit na prislusne urady aby se podivali s kym maji tu cest.A verim tomu,ze s navstevy jakyhokoliv statniho urednika budete mit obrovskou radost.
Vloženo 21.04.11 15:25
já nakupuji na leky-lekarna.cz
Vloženo 26.04.11 18:01