Dobrý den. Jsme noví výrobci bezlepkových výrobků, především extrudovaných z kukuřice a zdravé sušené zeleniny bez jakýkoliv konzervace. Navštivte naše stránky. Budeme rádi za vaše postřehy a náměty. www.pekkos.cz Přeji, ať Vám naše výrobky chutnají. Pekárek Marcel
Vloženo 09.02.10 13:56
Zdravím, včera jsem udělala první objednávku u této firmy a musím říct, že se tu nakupuje velice příjemně! Vyřízení objednávky bylo snad nejrychlejší, co jsem při internetovém nakupování zažila a pan Pekárek neváhal mě informovat o výrobcích, které jsem si objednala, i o stavu objednávky. Teď už se jen těším, jak budou jejich kukuřičné výrobky chutnat a určitě dám vědět. Zdraví Michaela
Vloženo 11.02.10 06:18
Pane Pekárku, extrudovaných bezlepkových výrobků je na trhu clekem dosta, navíc nejsou u celiaků příliš oblíbené. Co kdybyste rozšířili váš sortiment o věci, které na našem trhu evidentně chybí, jako třeba bezlepkové hořické trubičky nebo bezlekový perník na strouhání. Garnatuji Vám, že tyhle dva produkty by byly na českém trhu obrovský hit!!!
Vloženo 11.02.10 11:12
Dobrý den paní Aleno. Bezlepkových výrobků je opravdu hodně, ale kvalita pokulhává. Jde o použití surovin, tedy kukuřičné krupice. A v tom je šíleně velký rozdíl. My se také nesoustřeďujeme jen na bezlepkové výrobky. Naše produkty z kukuřice nepoužívají jen bezlepkáři, ale především se dávají malým dětem, místo běžného pečiva. Vyzkoušejte, uvidíte, že co do kvality jsme jedničkou na trhu. Také naše další výrobky jsou vysoce kvalitní a hlavně chutné. Doporučuji vyzkoušet naší sušenou zeleninu, budete mile překvapeny, například svíčková z jemné zeleniny směs je vynikající. Děkuji za nápad, zkusíme vyrobit trubičky i perník a včas Vás budeme informovat na našich stránkách.
Vloženo 11.02.10 11:50
kde všude jemožné koupit vaše výrobky?
Vloženo 11.02.10 20:55
Dobrý den. Naše výrobky je možné koupit vě většině prodejen COOP, prodejnách zdravé výživy, nebo přes e-shop. V současné době pracujeme na pokrytí celé republiky. Pokud ve Vašem regionu naše výrobky nenajdete, prosím Vás o kontakt na zdravou výživu, nebo dejte jen vědět, kde naše výrobky nejsou. Rádi vše zařídíme k Vaší spokojenosti. Marcel Pekárek
Vloženo 12.02.10 08:30
Všechny zdravím! Objednávka přes internet od firmy Pekkos byla velice rychle vyřízená, tedy ve středu jsem objednala, v pátek balíček doma. A kukuřičné výrobky??? Kukuřičné extrudované chlebíčky a křupky jsem nikdy moc nemusela, ale poté, co jsem ochutnala skořicové kroužky od této firmy, se ve mně vytvořila dravá závislost, velký pytel sama před sebou musím schovávat, jsou úžasné!!! To samé mohu říci o malých bonbonkách i slaných paprikových křupkách. Prostě chuťově neodolatelné, vřele doporučuji a potvrzuji, že doposud jsem takto dobré kukuřičné extrudované výrobky nejedla. Zdraví Vaše Michaela.
Vloženo 17.02.10 06:48
Ty velké dlouhé kukuřičné tyčky jsou také bezva
Vloženo 17.02.10 07:27
Kaše používám místo jíšky.Rychle a chutně zahustí.
Vloženo 10.05.10 12:07
Dobrý den. V nabídce hypermarketu GLOBUS můžete zakoupit naše tolik žádané Kukuřičné tyčky. Přeji, ať Vám chutnají.
Vloženo 18.06.10 18:05
Super, konečně něco nového a kvalitního, děkujeme, že jste. :-)
Vloženo 18.06.10 20:25
V našem e-shopu pro Vás připravena super akce, třtinový cukr DRY DEMERARA (Mauritius) za senzační cenu. 400g za 20,-Kč. Léto s Mojitem, zdravé pečení. Ať Vám chutná.
Vloženo 19.07.10 19:25