V Brně můžete zajít na bezlepkovou pizzu, nebo si ji objednat domů. Je moc dobrá! www.pizzauhonzy.cz
Vloženo 23.02.10 07:09
Myslím, že už jsme několikátý příspěvek na "pizzu u Honzy" zaregistrovali, takže další reklamy již prosím netřeba :-/
Vloženo 23.02.10 08:36
Dívala jsem se na ty stránky, je tam opravdu veliký výběr a navíc nabízejí i bezl. těstoviny s různými omáčkami. Píšou, že vše dělají v prostředí odděleném od normálního, takže nehrozí kontaminace, jen bych se tedy bála těch šunek, slanin a herkulesů na pizze, těžko říct, kde to kupují a jestli to dokáží zodpovědně sdělit.
Vloženo 23.02.10 12:01
Ten "honza"byl v klubu,probíralo se to ze všech stran,takže rozhodně ví o co jde.Zdraví "franta".
Vloženo 23.02.10 14:12
Tak to je fajn, až budu někdy v Brně, určitě tam zajdu, pizza na kupovaném korpusu už mě moc nebaví :-)
Vloženo 23.02.10 18:37
Už jsme měla u Honzy bezlepkovou pizzu dvakrát a vždycky jsem si moc pochutnala.
Vloženo 23.02.10 19:49
Takže vážení,jsem bývalý (bohudík) zaměstnanec pana rádoby podnikatele Syrovátka.Té reklamě co tu někteří píšete se jen směji,to je jistě Honzíkova práce.Byli jste se někdy v tom bistru na M.Horákové podívat?Víte,kde se ta "bezlepková" pizza připravuje?Rozhodně ne v prostředí odděleném od ostatních potravin.Válí se na to stejném stole jako všechny ostatní suroviny (šunky,salámy,mouka atd.) Pan Syrovátka je jen obyčejný podvodník,který vydělává na vaší slepé důvěřivosti. V tomto případě ovšem i hazarduje s vaším zdravím.Já mít bezlepkovou dietu,tak v bistru u Honzy si nedám ani balenou vodu...
Vloženo 28.04.10 11:05
Kdo má pravdu?Měl by to bistro někdo zkontrolovat a napsat to sem!
Vloženo 28.04.10 15:36
Myslím si to stejné co Pavel.Proč tam nepošleš anonymně Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci,když víš jak to tam chodí.My tam nevidíme,jen si pochutnáváme.Když se tam podle Tebe tak hazarduje s naším zdravím,tak je tam pošli,můžou nám doopravdy moc ublížit,zda se tam na to tak kašle.
Vloženo 20.07.10 23:06
Jinka jsem si ji ted poprvé objednala a chutnala mne.
Vloženo 20.07.10 23:29
Zkuste tuhle na Kounicove ulici http://www.lastrada-brno.cz/ treba bude lepsi. Tady delaji zase bezlepkove jidlo: Vegetariánská restaurace REBIO samoobslužná, každý den minimálně jedno bezlepkové jídlo Orlí 16, u Měnínské brány, Brno tel.: 420 542 211 110, e-mail:korbicka@tiscali.cz kvalita bezlepkove pripravy u obou - netusim at vam je toto info k uzitku :)
Vloženo 26.07.10 17:34
Rebio - maj i web - to jsem netusila tak jeste pridavam http://www.rebio.cz/
Vloženo 26.07.10 17:46