Dobrý den,je něco, co byste si rádi koupili a v bezlepkové variantě to nemůžete sehnat (kromě mražených výrobků)? Předem děkuji.
Vloženo 27.04.10 17:08
Ano,kvalitní bezlepkové potraviny,za stejnou cenu jako lepkové.Zdraví "franta".
Vloženo 28.04.10 10:22
Chybí mi bezlepkové hořické trubičky.
Vloženo 28.04.10 16:48
Mě zas cukrárna s bezlepkovými zákusky jako větrník apod.
Vloženo 28.04.10 20:42
bezlepkové větrníky a věnečky jsou snadné. Cukrárna Pusinka v Brně prý má bezlepkové dorty, ale víc by věděli brňáci.
Vloženo 29.04.10 00:07
Ahoj všem. Já dělám bezlepkové věnečky s krémem a čokoládovou polevou. Jsou snadné, ale práci to dá, jako vše. Ani dort není problém. Když budete mít zájem napíšu na e-mail nebo přímo sem recept. Problém je ten, že to není hned po ruce a vždy, když je chuť. Zdravím Soňa.
Vloženo 29.04.10 06:04
Soňo, na recept už se těšíme. Prosím o vložení nebo zaslání na email. Děkuji Sally
Vloženo 29.04.10 06:57
Pro paní Soňu:Podívejte se prosím na stránky paní Kohoutkové http://www.ivako.cz -tam v rubrice Drobné cukroví je recept na čokoládové větrníky.Recept je i s obrázkovým postupem.Jestli je Váš recept stejný,nebo hodně podobný,stačilo by,aby si to každý zájemce prohlédl tam.Pokud jsou rozdíly veliké,prosím i já o zaslání receptu.Nebo to nafoťte a pošlete paní Kohoutkové,ona to na svých stránkách ráda zveřejní.Zdraví "franta".
Vloženo 29.04.10 08:46
Tak ty větrníčky a věnečky se v Pusince dají objednat asi 7 - 10 dní předem v minimálním počtu 10 ks. Ale zatím nevím, kolik stojí. Ještě jsem to nazkoušela, ale čekají nás desáté narozeniny, tak tam zafičím... Na objednávku udělají i některé z dortů v bzl "úpravě".
Vloženo 29.04.10 21:17
Mně chybí bezlepkový perník na strouhání. Takové těstoviny sypané perníkem a polévané rozpuštěným máslem mi před dietou moc chutnávaly.
Vloženo 30.04.10 11:25
Mě toho chybí hodně. Výborné rohlíky za normální cenu, bezlepkové občerstvení typu KFC prostě normální jídlo, chybí tu i cukrárna.Koupila jsem si jednou bezlepkovej dort za hrozně moc peněz, nedalo se to jíst. Tvrdý a bez chuti. Leč snědla jsem ho. Přece nevyhodím kousek dortu za 40 korun
Vloženo 30.04.10 12:21
Mě toho na trhu hodně. Kromě bezlepkové diety nemohu ani mléko a velmi těžko se shání něco, co vyhovuje oběma dietám:-(
Vloženo 30.04.10 13:23