Dobrý den, za dva měsíce mám svatbu a sháním bezlepkový dort. V diskuzi na těchto stránkách jsem si ale přečetla, že s chutí některých těchto dortů to není nijak valné. Máte nějaký tip na cukrárnu, kde pečou BLP dorty, které by byly i k jídlu? Popř. máte někdo zkušenosti s kladenskou cukrárnou Svatební dorty - Cukrárna & lahůdky Zdeňka Nedvědová? Moc děkuji za odpověď. Renáta
Vloženo 03.05.10 12:32
dobrý den, také si budu objednavat dort z kladna, jinak si peču dorty doma sama, v kladně peče bezl dorty i paní jelínková, ta pecče vynikající dorty a zákusky, najdete ji na webu, prikaldam web http://www.cukrarna-johana.cz/, paní mam osobne vyzkousenou a je to opravdu lahoda, tak snad sjem vám pomohla.bára
Vloženo 03.05.10 12:38
Báro, moc děkuju. Podle těch stránek je vidět, že paní Jelínková má s BLP dorty dost zkušeností, tak bych se asi ani nebála, jestli budou opravdu bezlepkové.
Vloženo 03.05.10 13:17
renato neni zac, pani jelinkova dela urcite bezlepkove dorty , mam je vyzkousene a hodne lidi s bzl dietou, vozi zakusky i na setrkani celiaků, urcite ji napiste a pochutnate si, dej te mi pak vedet diky
Vloženo 03.05.10 18:23