O víkendu jsem dělala medovník byl výborný dělala jsem ho podle normálního receptu na medovník jen jsem přidala guarovou gumu a víc mouky Jízerka než bylo v receptu normální mouky.
Vloženo 03.05.10 13:25
Lído, ty jsi výrobce, že ses zařadila do rubriky VÝROBCI ? Když už jsme u medovníku, tak výborný medovník dělá opavská firma: http://medanek.cz Koupila jsem ho včera u nás ve zdravé výživšě v Třebíči.
Vloženo 04.05.10 07:47
Radko to nejsem výrobce omluva zažadila jsem to do špatné rubriky...
Vloženo 04.05.10 08:29
Ahooj všem včera jsem si ve zdravé výživě ve Zlíně koupila ten bezl.medovník medánek,byl fakt luxusní i bezlepkáči se na něj vrhli a nic nezbylo:-)
Vloženo 09.05.10 21:10
Souhlasím dostala jsem medovník od kamarádky k svátku a byla v šoku, že něco takového existije. Je to sice opravdu sladké, ale bombastické. Domnívám se, že i cena cca 80 kč je za tak velké množství ucházející. Mám doma syna který není celiak, a vše mi málem snědl
Vloženo 15.06.10 13:59
Nám ten kupovaný sice chutnal ale srovnat se to s dělaným doma nedá..
Vloženo 15.06.10 19:05
Mě Medánek také chutnal, jen mi tam trošku vadí pohanková mouka. Podle mě do tohoto typu zákusku nepatří. Příliš dominuje v chuti. Ale jen houšť s takovými výrobky, a za cenu podobnou lepkové verzi.
Vloženo 15.06.10 22:12
Radko,máte na mysli zrdavou výživu Modrá vlnka na náměstí?Doufám,že jo,jinou v Třebíči neznám,asi podniknu útok-dcera miluje sladký a pěčení se mi moc nedaří:-(
Vloženo 16.06.10 20:27