Diskuze: pizza z Německa

« zpět na přehled témat
autor: Pepa

Pokud máte cestu do Německa, stavte se v hypermarketu REAL pro výbornou pizzu od firmy DS, mají je v mrazáku spolu s lasagněmi, zmrzlinami v kornoutu, tortellinami, rybími prsty, kroasany atd. Je výborná. Já jezdím do REALU za Pirnou směrem na Drážďany. V regálech mají i jiné bezlepkové výrobky,které neseženem u nás, ale jsou o něco dražší. Jestli umíte německy koukněte na www.ds4you.com

Vloženo 29.07.10 10:54

#1 Jan

Tyto výrobky DS mají i v německých Kauflandech (v mrazících boxech a jak píše Pepa, jsou SUPER!

Vloženo 30.07.10 15:22

#2 Naďa

Mohu jen potvrdit, že výrobky DS jsou vážně vynikající. Měli jsme to štěstí a narazili na ně v hypermarketu na dovolené v Itálii. Byla jsem úplně unešená z toho širokého sortimentu (měli tam všechno,co píše Pepa), a kdybychom měli v autě mrazák nakoupila bych si ty výrobky do foroty.

Vloženo 06.08.10 01:23

#3 Věra

V Itálii bych určitě raději volila některou z pizzerií, které připravují bezlepkovou pizzu (na italských stránkách pro celiaky je seznam). Dcera je z ní úplně nadšená a zbytek dostane na cestu v krabici označené senza glutine. Zmrzlina na ulici označená senza glutine i s bezlepkovým kornoutem. Prostě pohádka !!!

Vloženo 06.08.10 10:43

#4 lída

To se mají v Itálii a Německu ,ale je to trochu z ruky ,spíše kdyby to už někdo dovážel konečně i do Ceska to by bylo super....

Vloženo 06.08.10 11:31

#5 Soňa Straková (sona.coeliac@seznam.cz)

Ahoj, před týdnem jsem se vrátila z Itálie a jak píše Věra, nic podobného jsem tam nikde neviděla. Byla jsem v oblasti u Caorle, severní Itálie. Ani bezlepkovou pizzu, ani zmrzlinu apod. Je ale pravda, že v jednom městě v Intersparu jsem narazila na spoustu bezlep.zboží a nakoupili jsme za 150 Eu. V přepočtu ceny jako u nás, ale daleko větší výběr ( těstoviny, mouky, směsi, sušenky, buchty apod.), od různých firem.Sońa

Vloženo 07.08.10 10:04

#6 Věra

Určitě záleží na místě, kam jedete. My jezdíme do střední Itálie, a to pravidelně. Děti mají atopický ekzém a dcera navíc celiakii, takže moře je pro ně výborné na kůži a navíc ta dostupnost bezlepkových potravin je parádní. Mimo potravin, o kterých jsem psala ve svém předchozím příspěvku, se dá nakupovat v sítích COOP, CONAD, SPAR, IPER, v lékárnách atd.

Vloženo 09.08.10 10:39

#7 Bella

Já kupuju výrobky firmy DS v Rakousku, mám to kousek. Musím říct, že všechno, co DS vyrobí je lahůdka.

Vloženo 09.08.10 13:49

#13 Moňa

Ahojky, prosím Vás napište mi někdo, kolik (alespoň přibližně) stojí BZL pizza, lasaně či kornouty v Rakousku v Merkuru? Abych věděla kolik vzít s sebou. Děkuji.

Vloženo 17.08.10 17:39

#14 lída

kornouty neměli ale lasaně stály 5.5 euro a pizza taky 5 euro a něco.

Vloženo 18.08.10 08:26

#15 patrika

balení po šesti kornoutech (jednotlivě se neprodávají)stojí 5,99 euro

Vloženo 18.08.10 14:48

#16 Moňa

Ahojky, ještě se chci zeptat, zda máte někdo představu, zda je bZL dieta levnější v Rakousku nebo v Německu? Máme to tak nějak stejně daleko. Moc děkuji.

Vloženo 19.08.10 13:20

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.