Včera jsem si v Rakousku koupila pizzu od firmy DS a bylo to moje nejlepší jídlo od dob, co držím bezlepkovou dietu (držím ji 8 let). Kola to pizza Margarita, ale dělají idalší druhy, příště té zakoupím. Zajímalo by mě, jestli jste ji už taky někdo měli a jak vám chutnala.
Vloženo 26.02.11 12:53
Kupuji si ze 3 druhů pravidelně v německém Kauflandu. A je to pochoutka.
Vloženo 26.02.11 19:15
Dle mne jsou pizzy od DS nejlepší bezlepkové výrobky co jsou na trhu (bohužel zatím ne na českém).
Vloženo 27.02.11 11:42
Také ji kupujeme, mraženou v supermaketu na dovolené v Itálii.
Vloženo 28.02.11 19:23
Paní Zaoralová, pizza DS na českém trhu není, protože o ní čeští celiaci nejeví zájem, aspoň tak mi to bylo řečeno v čekém Globusu, když jsem se ptal. Řekli, že jsem první, kdo projevil o tento výrobek zájem, ale kdyby jim napsalo více celiaků s požadavkem na tento výrobek, tak tak by ho prý určitě zařadili do prodeje. Můžeme se teda sami za to, že se neozveme a pak musíme jezdit nakupovat od Rakouska či Německa. Za mého mládí byl oblíbený slogan: Líná huba, holé neštěstí.
Vloženo 01.03.11 10:06
tak pojdme vsichni napsat na stejny kontakt a pozadat o vyrobky od teto firmy...!? Uz tyto vyrobky tady chvalilo vice lidi...
Vloženo 01.03.11 13:49
Zuzko, dobrý nápad, jsem pro. Nebo že bychom udělali něco jako petici pro dovoz pizzy DS ?
Vloženo 02.03.11 18:36
Pizza DS mi taky moc chutná a jak navrhuje Zuzka, bylo by dobré kontaktovat Globus nebo Kaufland s žádostí, jestli by tento výrobek nezařadili do prodeje. Nevíte někdo kontakty na centrálu těchto obchodů? Když tam budeme psát, tak máme naději, že nebudeme muset pro tyhle dobroty jezdit do zahraničí.
Vloženo 03.03.11 13:59
Čekal jsem, že začátkem února bude fungovat www.bezlepkoviny.cz , jak bylo oznámeno. Zatím však nic. Na pizzu od DS jsem se těšil.
Vloženo 11.02.12 18:39
Františku, stránky http://www.bezlepkoviny.cz už fungují a pizza DS je v nabídce!!! Hned jsem si jich pár objednal, konečně pro ni nebudu muset jezdit až do Rakouska.
Vloženo 23.02.12 16:08
No jo jedou ale jak já mám sice pomalejší připojení nějakých 500kb/s ale není to možné zobrazit háže mi to nějaké klikiháky,ale i tak jediné co se mi podařilo zobrazit byly obchodní podmínky pro mražené a chlazené věci a to je teda mazec,minimální odběr za 4.800,-Kč!tak jsem zvědavá kdo z nás si může takovou objednávku dovolit:-(a to ještě plus doprava,balné atd.tak sbohem pizzo...
Vloženo 23.02.12 16:59
Ja myslela že těch pizz bude vic druhu a ne jen jedna margarita a druhá pepřová:-(a objednat si dvacet margarit tak to asi ne...
Vloženo 23.02.12 21:23