Prodejny svět bez lepku & pečivo Kocman

V prodejně Svět bez lepku prodávají pečivo od "Pekařství bez lepku" (p. Kocman) - stručně: krásná prodejna a v ní výborné pečivo za dobré ceny - více zde: http://www.celiakievpohode.cz/2017/01/24/prodejny-svet-bez-lepku-a-pekarna-kocman/

koukám, že zdejší nová diskuze neumí "klikací" odkazy - to není zrovna změna k lepšímu... Každopádně příspěvek lehce najdete na stránce www.celiakievpohode.cz

Pečivo Kocman je naprosto úžasné!!! Je k nerozeznání od normálního lepkového. Podle mé zkušenosti má pekařství Kocman nejlepší a nejchutnější bezlepkové pečivo na trhu.

Petra: "deproteinovaný škrob a voda, žádné výživové hodnoty tam nejsou" A co ten škrob? Ten si tělo přemění na cukry... Další "výživové hodnoty" si na ten chleba můžete namazat či naložit...

Vstupuji do diskuze, jestli není možné, aby vynikající výrobky švédské firmy " fria gluten free",které jsou k dostání jen v prodejně MAKRA nebylo možné prodávat i normálním lidem, ne jen živnostníkům. S výrobky jsem se setkala v hotelu, kde nám nabídli bezlepkovou snídani .Chleba i muffiny byly moc dobré.Ale bez karty Makra bohužel nedostupné.Snad po jejich ochutnání se najde někdo, kdo nakoupí a bude je prodávat i lidem bez iča.

Pečivo Kocman bylo dříve výborné a moc mi chutnalo. V posledních týdnech však jeho kvalita začala silně upadat (změna receptury?) a poslední rohlíky a bulky jsem musel vyhodit do koše, prostě zakalená gumovitá struktura a podivný chemický zápach udělali tohle pečivo nepoživatelný. Všimli jste si taky někdo změny kvality v rohlících a bulkách?

KVáskový chléb moc chutný, rohlíky synovi též chutnají, prý jsou mnohem lepší než ty, které peču já, i když mé jsou asi výživově hodnotnější.

Přidat příspěvek do diskuze