Bageterie Boulevard - nově bez lepku

Bageterie Boulevard testují ve vybraných provozovných bagety bez lepku - více zde: http://www.celiakievpohode.cz/2017/08/28/bageterie-boulevard-bezlepkovy-sortiment/

Od včerejška jsou bezlepkové bagety dostupné již na všech pobočkách! :)

Syn již vyzkoušel a jsou prý moc dobré :-)

Evo, myslím si, že kdyby měla hrozit kontaminace, že by si to prostě nějakým způsobem nebyli schopni uhlídat, nedostali by licenci ani náhodou. Za licenci se platí nemalé peníze a z tohoto důvodu spousta výrobců napíše jen- vyrobeno z přirozeně bezlepkových surovin atp., a potvrzení o bezlepkovosti raději potvrdí každému žadateli na přání (viz fi. OETKER)

Kláro, já také - sice ne pro sebe, ale pro manžela. Dokázal mě však rozštípnout, když mi řekl, že je to drahý.... . Jasně, proti doma pečenýmu chlebu, který tedy má rád - slunečnicový od Labety, který stojí v akci třicet, jinak cca čtyřicetpět korun, tak ano. Ale kupované bagetky, ať jsou již k rozpečení, nebo ne, to se nedá jíst. Navíc, bagetka stojí kupř. i dvacku - lepková, tak nevím, co řeší.... . Já je ocením při oslavách a svátcích (samotné). Jinak manžel má z BB bagetek boule za ušima, proto asi Boulevard, zatím měl tři.

Taky se přidávám k pochvale. Měla jsem jejich bagetu poprvé a rozhodně ne naposledy!

Dobrý den, dnes jsem si zde dala salát cesar. Oznámila jsem celiakii a požadavek bez lepku tedy bez krutonu. Za chvili slyším, jak pan u kterého jsem platila šeptá paní co salát vyrábí, že měl být bez krutonu. Paní neváhala a krutony vyndala. Na moji reklamaci reagovali dost negativně. Co mi vadí ze tam nejsou. Vůbec nechapali , že dojde diky drobkum ke kontaminaci. Rozhodně nejsou dostatečně proškoleni a nemohu doporučit. Bohužel je rozdíl nabízet bez lepku a umět vařit bez lepku.

Přidat příspěvek do diskuze